Sinterklaas Intocht Heesch 2021

Op zondag 14 november was het gelukkig weer zover: een dag na de landelijke intocht bracht Sinterklaas zijn traditionele bezoekje aan Heesch. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon de Pyjamaparty in De Pas helaas niet doorgaan, maar de feestelijke intocht gelukkig wel. Deze startte rond de klok van 12.30 uur bij Huize Heelwijk en ging via de Mozartlaan, Hoogstraat en Grenadiersstraat richting ’t Dorp. 

 

Langs de route hadden zich inmiddels ontzettend veel enthousiaste kinderen, ouders, opa's en oma's verzameld. Ze konden Sinterklaas van dichtbij zien, kregen pepernoten van de Pieten en gingen samen op de foto. De intocht eindigde bij 't Oude Raadhuis, waar de Sint welkom werd geheten door burgemeester Marieke Moorman. Samen met presentator Wim en alle kinderen werd alles uit de kast gehaald om er één groot Sinterklaasfeest van te maken.

 

Net als afgelopen jaar liep er op 14 november ook een Glutenvrije Piet mee. De Glutenvrije Piet is een initiatief van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

 

Alle kinderen, ouders, opa's, oma's, vrijwilligers en sponsors: allemaal hartstikke bedankt. 

Het was een geweldige dag!

 

Foto's: Pieter van der Sangen

 

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.