Gluurpietjes & Sinterklaastocht

'Stichting WIJ, HEESCH' heeft het initiatief genomen voor een leuke Sinterklaastocht door Heesch. In de week van maandag 16 november worden knutselpakketjes uitgedeeld op alle basisscholen en kinderopvanglocaties in Heesch. Met deze knutselpakketjes kunnen de kinderen een 'Sinterklaas trekpop' maken die in het raamkozijn gehangen kan worden. Zo kunnen alle kinderen uit Heesch in een speurtocht op zoek gaan naar zoveel mogelijk Sinterklaasjes.

Tegelijkertijd is ook de 'Gluurpietjes actie' een succes. Deze stickers van een Gluurpietje worden ook op het raam geplakt zodat ze door kinderen gezocht kunnen worden. De stickers zijn voor €3,00 per stuk te koop en daarvan gaat €1,00 naar het goede doel. Op de Facebookpagina staat ook een Gluurpietje die je zelf kunt printen en inkleuren.

 

Digitale kaart

Omdat beide initiatieven met elkaar samenwerken in Heesch, zijn de locaties van alle Sinterklaasjes en Gluurpietjes verzameld op een digitale kaart. Zo kunnen alle ouders zelf een route door Heesch uitstippelen op zoek naar zoveel mogelijk Sinterklaasjes en Gluurpieten.

>> Digitale kaart van Heesch met alle Sinterklaasjes en Gluurpietjes

 

Heb je ook een Sinterklaasje of Gluurpietje opgehangen?
Geef het dan door op deze Facebookpagina!


Kijk hier voor meer informatie:

 

 

Sinterklaas Intocht Heesch wordt mede mogelijk gemaakt door:

hanegraaf-keukens.png

hanex.png

rabobank-oss-bernheze.png

jumbo.png

ondernemersvereniging-heesch.png

centrum-management.png

lanceer-je-website.png

creativos.png

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.