Kleurplaat

Ook dit jaar kregen alle kinderen van groep 1 t/m 5 op de basisschool in Heesch een kleurplaat mee naar huis. Dit jaar wass er geen kleurwedstrijd, maar Sinterklaas vond het wel leuk om mooie kleurplaten te krijgen. Deze kleurplaat kon tijdens of na de intocht op zondag 14 november bij Sinterklaas of één van de Pieten ingeleverd worden. 

 

 

 

STICKERACTIE

Van woensdag 10 november t/m zaterdag 13 november waren verschillende letters in etalages van winkels in het centrum van Heesch te zien. Bij iedere letter stond een nummer. Door deze letters in te vullen op de stickerkaarten, ontstond een slagzin. Sommige winkels hadden ook een GOUDEN CADEAUTJE. Hier mochten kinderen in de winkel vragen naar een sticker. Deze sticker plakten ze op de juiste plek op de voorzijde van de stickerkaart.

Iedereen die alle stickers en letters verzameld had, kon het volle spaarkaartje inleveren tijdens de intocht van Sinterklaas voor een klein presentje!

 

Heb je een volle stickerkaart, maar kon je deze niet inleveren tijdens of na de intocht van Sinterklaas? Geen probleem! Je kunt je stickerkaart vanaf dinsdagmiddag 16 november tot en met zaterdag 20 november inleveren voor een klein presentje bij Optiek Zegers, Het Dorp 30a in Heesch.


Let op: donderdag 18 november is Optiek Zegers gesloten.

 

Een leuke actie in samenwerking met Stichting Centrummanagement Heesch! 

  

 

 

Sinterklaas Intocht Heesch werd mede mogelijk gemaakt door:

hanegraaf-keukens.png

hanex.png

rabobank-oss-bernheze.png

jumbo.png

ondernemersvereniging-heesch.png

centrum-management.png

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.